Diskmaskin & diskmaskiner

Diskmaskin & diskmaskiner billigt till köket ✓ Mängder av prisvärda, energisnåla och tystgående bänkdiskmaskiner ✓ Diskmaskin & diskmaskiner till mycket bra pris - enkelt och smidigt! ✓ Integrerad, halvintegrerad och flyttbar diskmaskin ✓ Diskmaskin & diskmaskiner av högsta kvalitet

 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Robert Welch Arden Bestickset 84-Del

Robert Welch Arden Bestickset 84-Del
Endast 5 831 kr

Ett 84-delars bestickset från Robert Welchs serie Arden. Perfekt för den som gillar att duka för stora sällskap, eller behöver en rejäl samling bestick, som till exempel på arbetsplatsen. Alla bestick är gjorda i högkvalitativt rostfritt stål och tål maskindisk.Material: Rostfritt 18/10-stål.Diskmaskin: Ja. Delar:12 bordsgafflar.12 bordsknivar.12 bordsskedar.12 mellangafflar.12 mellanknivar. 12 dessertskedar. 12 teskedar.

Kenwood KVL8320S Chef Titanium XL köksmaskin

Kenwood KVL8320S Chef Titanium XL köksmaskin
Endast 5 891 kr

Släpp lös hästkrafterna i ditt kök med 10,4 kg ren råstyrka från Kenwoods uthålliga KVL8320S Chef Titanium XL köksmaskin. Köksmaskinen imponerar med sina 1700 watts muskler som lekande lätt rör även de segaste degarna samman utan att kämpa. Kenwoods XL-maskiner är inte bara råa, barska och starka, men också samtidigt ljussvaga och eleganta i deras design, så du får det bästa från båda världarna på ditt köksbord. Nu är ju köksmaskinen inte en köksmaskin utan dess redskap, och till KVL8320S följer det därför all den utrustning som du någonsin skulle kunna drömma om. Förutom degkrok, visp, k-visp, krämvisp och vändverktyg får du också en värmeresistent mixer med skarpa knivar som kan mixa allt från brännheta soppor till hårdfrysta isbitar. Mixern är det som uppgraderar, och precis som alla andra av de lösa delarna, kan den rengöras i diskmaskinen.

Siemens TI353204RW Espressomaskin

Siemens TI353204RW Espressomaskin
Endast 5 995 kr

Med Siemens espressomaskin är det ganska enkelt att brygga en perfekt kopp espresso. TI353204RW er en helautomatiskt kaffemaskin som är utrustad med en mängd smarta funktioner så som: oneTouch DoubleCup som ser till att brygga två koppar med ett tryck, oavsett om det är espresso, cappuccino eller latte macchiato.Den smarta milkPerfect är ett ångmunstycke som garanterar perfekt skummad mjölk direkt i koppen. Mjölkskummaren kan enkelt tas bort och den tål diskmaskin. Tack vare iAroma systemet, som är en unik teknologi, kommer du att uppnå perfekt smak, och den integrerade coffeeDirect displayen ser till att alla kaffesorter är enkla att välja. Espressomaskinen är dessutom enkel att rengöra så att smaken alltid är på topp.

Hestan Wok 36 cm

Hestan Wok 36 cm
Endast 6 247 kr

En mångsidig panna som du både kan steka och woka i, men även passar utmärkt till att poppa popcorn i. Det är bara din fantasi som sätter gränser.Hestan har utvecklat denna Nanobondserie och har verkligen inte tummat på varken utseende, kvalitet eller hållbarhet. Tack vare de tusentals små lagren av molekylär titan som är bundet direkt i det rostfria stålet så skapar detta en extrem hållbarhet och värmdefördelning, som du inte hittar hos traditionellt rostfritt stål. Du får en livslång kvalitet, och oavsett hur många gånger du diskar dina delar i diskmaskinen så tappar Nanobond aldrig sin vackra glans. Specifikationer - Diameter: 36 cm, Höjd med lock: 20 cm, Bottendiameter på 18 cm.- Spolnitsteknik både inifrån och utanpå för enkel rengöring- Ergonomiskt och rostfritt handtag- Extremt reptålig yta som klarar metallskedar, vispar och andra metallföremål, unvik dock vassare föremål som knivar och gafflar.- Ugnssäker på upp till 560 grader- Klarar diskmaskin

Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page