Everdure Rotisseriesystem till Furnace gasgrill

Everdure Rotisseriesystem till Furnace gasgrill billigt online ✓ Här hittar du bänkdiskmaskiner och diskmaskiner från flera olika vitvaruhus på nätet ✓ Effektiv, smidig och energisnål Everdure Rotisseriesystem till Furnace gasgrill ✓ Du köper Everdure Rotisseriesystem till Furnace gasgrill hos Bagaren och Kocken

Om det är något som säger dansk sommar, så är den en grillkväll på terrassen eller i trädgården. Med Everdures nya rotisseriesystem till deras Furnace gasgrill, kan du nu njuta av helgrillad kyckling eller en saftig stek. Den snurrar långsamt rund under grillningen, så att stekytan blir helt jämn och perfekt. Rotissereisystemet är lätt att montera på den öppna grillen, som sedan stängs tills locket vilar på rotisseriesystemet. När maten är färdig, och den ska rengöras, kan du enkelt demontera systemet och lägga de borttagbara delarna i diskmaskinen. Lättare blir det helt enkelt inte.Rotisseriesystemet använder en 25W G9 halogenlampa som medföljer.


Endast 2 374 kr
 

Relaterade produkter

Fisher & Paykel Diskmaskin DD60SCHX9 Rostfritt

Fisher & Paykel Diskmaskin DD60SCHX9 Rostfritt
Endast 11 985 kr

Flexibel och smart diskmaskin för det moderna köket! Smart lösning Fisher & Paykels Dishdrawer har revolutionerat köksdesignen med en otroligt smart och ergonomisk lösning. Den prisbelönta diskmaskinen öppnas som en utdragbar låda och kan monteras i en behaglig höjd så att du slipper böja dig ner varje gång du ska fylla eller tömma maskinen. Stilren design Den stilrena designen i rostfritt stål passar utmärkt i det moderna köket och smälter genast in i den övriga miljön. Istället för den där stora, vita falluckan blir diskmaskinen en del av köket och finner sin naturliga plats var du än önskar. Den kan installeras i alla köksmiljöer och är utrustad med kvalitetstillbehör som passar perfekt ihop med Fisher & Paykels övriga köksredskap. En lösning för dig som på jakt efter det där lilla extra! Quick wash Diskmaskinen arbetar snabbt och tack vare den kvalitativa tillverkningen medför den ett extra bra skydd och dödar 99,9 % av alla bakterier med slutsköljningen. Dishdrawer är tystgående köksmaskin och utvecklad för att inte störa dig i vardagen. Kombinationen av intelligent teknik och enkel mekanik leder här till högre pålitlighet och en otroligt bra rengöring som garanterat kommer göra din vardag lite bekvämare och lättare! Diskmaskinen från Fisher & Paykel har bearbetats till perfektion för att du ska kunna säkerställa en optimal rengöring av dina kökstillbehör. Enkel att hantera, bekväm att använda och en oerhört smart och stilfull design bidrar till härligare och lättare köksarbete. Äkta lyx i vardagen! Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Rostfritt stål.- Höjd: 41 cm.- Bredd: 59,9 cm. - Djup: 57,1 cm.- Temperatur: 35 till 70 grader beroende på program. - Ljudnivå: 44 dba.- Flexibel inredning med uttagbara insatser!