Fisher & Paykel Diskmaskin DD60SCHX9 Rostfritt

Fisher & Paykel Diskmaskin DD60SCHX9 Rostfritt billigt online ✓ Här hittar du bänkdiskmaskiner och diskmaskiner från flera olika vitvaruhus på nätet ✓ Effektiv, smidig och energisnål Fisher & Paykel Diskmaskin DD60SCHX9 Rostfritt ✓ Du köper Fisher & Paykel Diskmaskin DD60SCHX9 Rostfritt hos Bagaren och Kocken

Flexibel och smart diskmaskin för det moderna köket! Smart lösning Fisher & Paykels Dishdrawer har revolutionerat köksdesignen med en otroligt smart och ergonomisk lösning. Den prisbelönta diskmaskinen öppnas som en utdragbar låda och kan monteras i en behaglig höjd så att du slipper böja dig ner varje gång du ska fylla eller tömma maskinen. Stilren design Den stilrena designen i rostfritt stål passar utmärkt i det moderna köket och smälter genast in i den övriga miljön. Istället för den där stora, vita falluckan blir diskmaskinen en del av köket och finner sin naturliga plats var du än önskar. Den kan installeras i alla köksmiljöer och är utrustad med kvalitetstillbehör som passar perfekt ihop med Fisher & Paykels övriga köksredskap. En lösning för dig som på jakt efter det där lilla extra! Quick wash Diskmaskinen arbetar snabbt och tack vare den kvalitativa tillverkningen medför den ett extra bra skydd och dödar 99,9 % av alla bakterier med slutsköljningen. Dishdrawer är tystgående köksmaskin och utvecklad för att inte störa dig i vardagen. Kombinationen av intelligent teknik och enkel mekanik leder här till högre pålitlighet och en otroligt bra rengöring som garanterat kommer göra din vardag lite bekvämare och lättare! Diskmaskinen från Fisher & Paykel har bearbetats till perfektion för att du ska kunna säkerställa en optimal rengöring av dina kökstillbehör. Enkel att hantera, bekväm att använda och en oerhört smart och stilfull design bidrar till härligare och lättare köksarbete. Äkta lyx i vardagen! Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Rostfritt stål.- Höjd: 41 cm.- Bredd: 59,9 cm. - Djup: 57,1 cm.- Temperatur: 35 till 70 grader beroende på program. - Ljudnivå: 44 dba.- Flexibel inredning med uttagbara insatser!


Endast 11 885 kr
 

Relaterade produkter

Bjørn Teddy Varimixer Köttkvarn

Bjørn Teddy Varimixer Köttkvarn
Endast 4 512 kr

En praktiskt och lätthanterlig köttkvarn som enkelt kan monteras på Bjørn Teddy köksassistenter med kraftuttag. Med denna kvarn maler du utan problem nötkött, fisk eller kyckling. Väggarna på kvarnen är skruvade för att uppnå bästa resultat vid malning. Samtliga delar är framställda i rostfritt stål, förutom mataren som är tillverkad i hårdplast. Materialen är lätta att rengöra under rinnande vatten eller i diskmaskin. En kvalitetskvarn som garanterat ger dig ett resultat att vara nöjd över. Med kvarnen medföljer en kvalitetskniv, hålskiva, påfyllningsbricka och matarpropp. Specifikationer- Material: Rostfritt stål, plast.- OBS: Kräver Bjørn Teddy med kraftuttag.

Bjørn Teddy Varimixer Köksassistent Röd

Bjørn Teddy Varimixer Köksassistent Röd
Endast 10 569 kr

Bjørn Teddy är en tyst, lätthanterlig och kraftig mixer som passar perfekt för både privat och professionellt bruk. Den utmärker sig genom sin starka specialdesignade motor som klarar av att mixa tjocka och tunga ingredienser. Säkerheten är något att ta på allvar när det gäller denna typ av maskin, därför går denna mixer bara att starta när säkerhetsgallret är nedfällt. Perfekt om det är barn i närheten.RengöringMaskinen är otroligt lätt att rengöra och skålen, locket och tillhörande verktyg går att att köra i diskmaskin, så att du snabbt kan använda mixern igen.Hastighet Hastigheten ställs enkelt in med mixerns enda vred, som är placerad på båda sidorna av maskinen. Detta gör det möjligt att hantera mixern med valfri hand samt enkelt att placera den på passande ytor, t.ex. mot en vägg. Specifikationer- Färg: Röd.- Höjd: 40 cm.- Bredd: 22,2 cm.- Djup: 46,2 cm.- Vikt: 20 kg.- Program: 5.- Effekt: 500 Watt.- Kapacitet: 5 liter.- Material: Rostfritt stål, plast.- Antal uttag: 1.